SaniService ApS er en økonomisk velfunderet virksomhed uden gæld til offentlige myndigheder

Home » Om os

Om SaniService ApS

Historie

SaniService ApS er grundlagt i 2013 af Bo og Lone Schuster og er 100% dansk ejet. Begge grundlæggere er tilknyttet det daglige arbejde indenfor hhv. drift og administration og har mere end 25 års erfaring fra rengøringsbranchen.

SaniService ApS er en økonomisk velfunderet virksomhed uden gæld til offentlige myndigheder. Vi er AA-kreditvurderet, og er i 2019 og 2020 blevet kåret som Børsen Gazellevirksomhed.

Stor eller lokal? Hvorfor ikke begge dele.

Vi er en del af PHM Group. PHM er en ejendomsservicegruppe, hvis mission er at tage sig af mennesker ved at tage sig af deres livsmiljø. PHM Group består af de bedste lokale virksomheder i branchen, alle med de samme værdier og motivationer; iværksætterånd og fair og ansvarlig forretningspraksis. Vi mener, at kun lokal service med store ressourcer er bedre end lokal service. Med PHM er der ingen grund til at tænke på, om du skal vælge en velkendt lokal eller en stor spiller. Vi giver dig det bedste fra begge verdener.

Læs mere

Udbud

Vi deltager årligt i flere udbud på større udbudsrunder, og har dermed erfaring med både udarbejdelse af ESPD-dokumenter og aflevering af omfattende tilbud.

Tilpasset tilbud

Ønsker jeres ejendom et tilbud på trapperengøring eller en af vores andre services, kan vi lave et tilbud, der er tilpasset lige netop jeres ejendom.

Block "2884" not found