I alle opgange bliver der opsat egenkontrolskemaer, som medarbejderne udfylder ifm. trapperengøringen

Home » Koncept

Koncept

Kvalitetssikring

Vores inspektører og kvalitets controller foretager en fysisk kontrol af statistisk udvalgte opgange og lokationer efter hver rengøring.

Der udarbejdes herefter en elektronisk kvalitetsrapport der sendes til ejendomskontoret umiddelbart efter kontrollen. Kvaliteten rates på en skala fra 1-5 hvor 5 er den bedste. Alle rapporter registreres på vores hovedkontor som laver statistik på ratingen og ud fra disse kan vi se, at vores gennemsnitlige rating ligger på 4,8.

Vi ophænger egenkontrolskemaer i alle opgange og på alle lokationer hvor medarbejderne skriver dato og initialer, så vi kan se at de har været på pågældende lokation. Egenkontrolskema indeholder en beskrivelse af de opgaver der skal udføres, både daglige og månedsopgaver, hvilket gør det nemt for beboerne at følge med i rengøringen.

Egenkontrol

I alle opgange bliver der opsat egenkontrolskemaer, som medarbejderne udfylder ifm. trapperengøringen.

Rengøringsmetode

Af hensyn til miljøet, bruger vi et moppesystem der forbruger langt mindre vand og sæbe end andre systemer og som samtidig sikrer et effektivt rengøringsresultat. Mopperne er fri for mikroplast og kan vaskes og genbruges.

Af hensyn til både medarbejdernes arbejdsmiljø og en mere effektiv opsamling af støv og smuds, bruger vi batteridrevne rygstøvsugere i stedet for at feje.

Alle vores midler er Svanemærkede.

Er du interesseret? Så kontakt os

Bed om et tilbud Vores kontaktoplysninger