Miljø

Rengøring handler om mere end blot skinnende overflader. Vores rengøringsprodukter, transportmidler og affald påvirker miljøet, og det ansvar påtager vi os gerne. Vi tænker miljø ind i alle vores aktiviteter og har som erklæret mål, at SaniService skal certificeres som Svanemærket virksomhed.

De rigtige redskaber

Hos SaniService benytter vi udelukkende Svanemærkede produkter og vores mikrofiber mopper gør det muligt at rengøre selv store arealer med langt mindre mængder sæbe og vand end traditionelle metoder – vel at mærke uden at gå på kompromis med kvalitet og hygiejne. Vi er i løbende dialog med vores leverandører for at sikre, at vores produkter er så effektive, hygiejniske og ikke mindst miljørigtige som muligt.

Affaldshåndtering

For de fleste rengøringsselskaber udgør affaldsposer ca. 85% af virksomhedens affald. Hos SaniService benytter vi et særligt ”rengøringsbælte” som gør, at vi på trapperengøringen kan benytte den samme affaldspose til flere opgange i stedet for at bruge en pose pr. opgang.

Transport

En anden væsentlig miljøpåvirkning er naturligvis transport til og fra arbejdspladserne. Hos SaniService benytter vi derfor kun dieselbiler med partikelfilter og praktiserer samkørselsordning så vi benytter så få biler som muligt. Derudover er vores medarbejdere instrueret i hvordan man kører mest miljøvenligt.

Et bæredygtigt kontor

Det er ikke kun ”i marken” at vi tager hensyn til miljøet. Også på kontoret kommer vores miljøbevidsthed til udtryk i form af brug af sparepærer, genbrugspapir og brug af mail i stedet for breve.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende, godt tilbud.